Blinde Paniek: Idealisme in de praktijk: interview met Stefan op de Woerd

Interview met ondernemer Stefan op de Woerd voor Blinde Paniek.

“Een betere wereld begint bij jezelf. Althans, dat wilden de Postbus 51-spotjes uit de jaren ’90 ons doen geloven. Maar hoeveel mensen denken nog dat zij het verschil kunnen maken? Nienke (27) verdiepte zich eerder al in het cynisme van onze generatie, en gaat in deze serie op zoek naar de andere kant van de medaille. Ze interviewt twintigers die hun idealisme op een bijzondere manier in praktijk brengen.”

Link naar blog: Idealisme in de praktijk: Stefan op de Woerd

stefan-op-de-woerd_lowres

Introductie: Een onderneming met een idealistische inslag, dat is wat Stefan Op de Woerd in zijn hoofd had toen hij samen met een vriend het bedrijf Perflectie opzette. Hun doel is om ontwikkeling van mensen op professioneel vlak te ondersteunen met de laatste technologische middelen. Daarnaast willen ze leren voor iedereen weer leuk maken. In een café in Utrecht sprak ik met deze praktische idealist, filosoof en zakenman.

Leave a Reply